EEN BESPARENDE FACTOR BIJ KINDERDAGVERBLIJVEN

Even een blik achter de schermen. Met welke project zijn we nu bezig? Wat heeft ons geraakt en waarom? Wat direct naar boven komt, is het project bij een aantal kinderdagverblijven. Kinderen zijn immers de toekomst!

We mogen een aantal kinderdagverblijven voorzien van een aanvullend regelsysteem. Als je ziet hoeveel men hiermee kan besparen. Echt mooi! Het verlangen daar is om de Cv-ketels op afstand te monitoren en te besturen. Dit is natuurlijk waar we goed in zijn, dus als we zulke opdrachten mogen doen… ja, dan doen we misschien wel een dansje door de kamer, haha!

We zorgen voor de regeltechniek waar men o.a. op afstand de ketels kan besturen. Waarom was dit nodig? Door het hoge gasverbruik zocht men een mogelijkheid om de ketels efficiënter aan te sturen en op afstand te kunnen beheren. Het overkoepelend bestuur wilden centraal inzicht en beheer op afstand.

WIE O WIE GAAT DIT OPLOSSEN?
Door te meten werd duidelijk dat er een aanpassing nodig was. De behoefte was er om op elk gewenst moment op afstand in te kunnen grijpen op de installaties. De behoefte om op afstand de ketels aan en uit te schakelen was er vroeger niet. Dit mochten wij realiseren. Wij kunnen het inzicht geven en de mogelijkheid om op afstand en behoefte storingen eruit te halen.

DIT MAAKT ME BLIJ
Je ziet bij deze kinderdagverblijven heel duidelijk het gasverbruik afnemen. Wat ons dan vooral blij maakt, is dat onze oplossing echt werkt en dat het werkelijk een forse besparing oplevert. Dat is waar we het voor doen! Er spelen natuurlijk nog veel meer projecten achter de schermen, maar deze sprong er even uit. Door een goede samenwerking tussen diverse partijen is door deze oplossing veel gas en geld bespaard.

Dit zijn wij dus ook. We kunnen het hele traject uitvoeren, maar we kunnen ook een stukje van de taart leveren. Dan sluiten wij aan bij andere leveranciers.

We hopen dat jij de afgelopen periode ook mooie dingen hebt meegemaakt. Op naar een mooie toekomst!

Wil jij ook sparren met ons team?

DEEL DIT BERICHT

RECENTE BLOGS

WETTEN EN REGELGEVING WAARAAN MOET EEN BEDRIJFSPAND 2026 VOLDOEN VOLGENS EPBD III?

In een tijdperk van toenemende energiekosten en milieubewustzijn is het essentieel om te begrijpen hoe regelgeving en technologie ons kunnen helpen efficiënter om te gaan met energie in gebouwen. Hier beantwoorden we zes belangrijke vragen die momenteel spelen op het gebied van wetten en regelgeving.

UITDAGINGEN IN DE ENERGIETRANSITIE – DEEL 1

In een snel veranderende markt, waarbij vele nieuwe oplossingen worden opgestart en geïnitieerd, is het lastig om de juiste antwoorden de vinden. In deze blog richten wij ons op een 6-tal vragen die momenteel sterk leven bij MKB en MKB+ bedrijven.