Het intelligente en gebruiksvriendelijke dashboard is in feite het enige echt tastbare onderdeel van Ommnia Systems. Het maakt bovendien het hele concept zichtbaar voor jou als gebruiker. Historische meetwaarden van jouw en andere gebouwen, maar ook van gebruiksinstallaties of machines, worden gepresenteerd in het dashboard.

Flexibel in te richten
Wat is de opbrengst van onze zonnepanelen, wat is de buitentemperatuur, de windsnelheid en de weersverwachting op korte termijn? Het intelligente en Wat is het energiegebruik van onze installaties en machines, zijn er onverwachte sluipverbruikers? Wat zit eraan te komen als het gaat om (voorspeld) onderhoud? Je vindt het in jouw dashboard, dat flexibel en bovendien situatieafhankelijk is in te richten.

Met Ommnia Systems heb je snel en eenvoudig veilig toegang tot al jouw industriële installaties en gebouwbeheersystemen. Onze technologie is gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en toekomstbestendig. Omdat we veiligheid van het platform het hoogste goed vinden, maken we gebruik van de veiligste hardware en software die momenteel te verkrijgen is. Het maakt ons systeem bovendien ook meteen een van de meest complete oplossingen.

Gebruiksvriendelijkheid is geen loze kreet, want we maken letterlijk elk dashboard op maat. Uitlezen en bijhouden is op die manier kinderlijk eenvoudig. Als je dat wenst, kan Ommnia dat ook voor jou doen, in het geval dat jij bijvoorbeeld alleen gegevens wil uitdraaien op bepaalde momenten om het verloop te toetsen. Gebruik het dashboard naar behoefte, maar doe er in ieder geval je voordeel mee!

Ommnia Systems heeft een eigen Servicedesk. Waar een helpdesk helpt bij het oplossen van bepaalde behoeften of problemen van gebruikers van een product of dienst, gaat onze servicedesk verder. Wij helpen je bijvoorbeeld ook bij algemene vragen.

Jouw aanspreekpunt
Omdat Ommnia staat voor een allesomvattende dienstverlening in de industriële- en gebouwenautomatisering, willen we ons zo optimaal mogelijk aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Onze Servicedesk fungeert als jouw aanspreekpunt, want we leveren méér dan enkel producten en diensten. Onze Servicedesk is bereikbaar tijdens kantooruren van 8.30 uur tot 17.00 uur

Bel ons: 085  105 25 74 of stuur een e-mail: info@ommnia-systems.nl.