Van alle klanten van Ommnia Systems was tot nu een reductie van dertig procent op de exploitatiekosten nog het minimale van wat we samen wisten te bereiken. Uiteraard na opvolging van onze aanwijzingen en we na enkele jaren meten en corrigeren de eindresultaten konden verwerken in het dashboard. Het gaat bovendien niet enkel om een harde besparing van energie. Ook indirecte aspecten en kostenvoordelen spelen een rol, zoals minder uitval van machines, minder stilstand, lagere onderhoudskosten en ziekteverzuim. Bij stijgende energieprijzen krijgt ons systeem bovendien een nog snellere terugverdientijd.

Wij helpen je
Gebouwgebruikers zijn, zoals wij dat noemen, vaak onbewust onbekwaam. Wij begrijpen dat: je bent tijdens je werk niet de hele dag bezig met energiebesparing. De hogere energieprijzen hebben die bewustwording echter wel aangewakkerd. Maar omdat de mens van nature moeite heeft met het consequent volhouden van nieuw gedrag, hebben wij met Ommnia Systems alles voor je geautomatiseerd. Dus: regeltechniek, gecombineerd met het Ommnia-systeem, onze kennis én die van jou zelf, maakt dat je echt voordeel haalt uit verduurzaming van je gedrag.

Ommnia Systems is voor jou als eigenaar of locatiemanager een waardevolle toevoeging om jouw bestaande industriële automatiseringscontrolesysteem te optimaliseren. Zodat je op een veilige en efficiënte manier energie en geld bespaart.

Sleutel naar een duurzame toekomst
Wil je meer weten over hoe Ommnia Systems werkt? Wil je advies of wellicht al een prognose? Uiteraard is elk pand en elke situatie anders is. Dat betekent dat we je altijd een prijsopgave op maat aanreiken. Daarbij kan je kiezen uit de Verbeter-, Voorkom- en Voorspel-module of combinaties ervan. Deze persoonlijke begroting is jouw sleutel om zo duurzaam en kostenbesparend mogelijk de toekomst in te gaan.

Ommnia staat voor alle dienstverlening in de industriële en gebouwautomatisering. Ons doel: panden en machines verduurzamen, bij een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Hiervoor is regeltechniek noodzakelijk. Ook deze installaties leggen wij voor je aan. Zo’n gebouwbeheersysteem wordt ingezet om gebruiksdata van ‘slimme’ gebouwen en geautomatiseerde machines om te zetten in voor de mens begrijpbare informatie. En met onze eigen data-analyse worden gebouwen nóg intelligenter.

Data-analyse
Hiervoor zetten we Ommnia Systems in. Het is een cloudplatform dat data ophaalt uit installatie(delen) en deze verwerkt tot begrijpelijke data. Zo wordt deze data visueel inzichtelijk voor gebruikers van gebouwen en bestuurders van machines. Energieverbruik en productiviteit van machines worden gemeten en gebruikersgedrag en processen kunnen er vervolgens op worden aangepast. Alles maken we zichtbaar in ons intelligente dashboard. Regeltechniek, data-analyse met voorspellend vermogen, ons dashboard, onderhoud en service; we hebben het allemaal aan boord.

Ommnia Systems is bekend met alle producten die binnen onze discipline op de markt verkrijgbaar zijn. We zetten ze in waar nodig. Geen e-mails van andere toeleveranciers, wij zijn jouw aanspreekpunt. Zo wordt jouw eigen sleutel gecreëerd en heb jij de beste tools om je energieverbruik te optimaliseren. Met onze regeltechniek en software voorspelt Ommnia Systems wanneer onderhoud nodig is. Dit voorkomt ongewenste uitval van gebouwgebonden installaties of machines. Zo blijft je gebouw of productie altijd op het gewenste niveau functioneren.

Altijd up-to-date
Alle tools staan in het dashboard, dat uiterst makkelijk in gebruik is. Zo zie jij meteen wat er in je gebouw gebeurt. Met de resultaten van deze analyse ondersteunen we je met wat er moet gebeuren om de kwaliteit op het gewenste niveau te krijgen of te behouden. Gebouwen en energiebeheer zijn voortdurend in beweging. Met Ommnia Systems ben je altijd up-to-date. En omdat wij het proces aansturen, kunnen we het ook voor je bewaken. Net zoals ook wij onderhoud en controles op ons nemen. Service in de volste zin van het woord.