Snel en eenvoudig toegang
Snel en eenvoudig veilig toegang tot al jouw industriële installaties en gebouwbeheersystemen. Met toekomstbestendige, betrouwbare, veilige en gebruiksvriendelijke technologie.

Door gebruik te maken van de veiligste hardware en software is Ommnia CORRECT een van de meest complete oplossingen die op dit moment te verkrijgen is. Alle remote access hardware (overal, op elk moment toegang vanaf een ander apparaat) is leverbaar uit voorraad. We hebben directe contacten met de leveranciers zonder tussenkomst van andere partijen.

Inzicht in het verbruik van al jouw gebouwen en machines
Ommnia Systems de totaaloplossing voor machine- en gebouwbeheer. Je hebt inzicht in het energieverbruik van al jouw gebouwen en machines.

Met deze data is het vervolgens mogelijk gedrag aan te passen, zoals het voorkomen van onnodig energieverbruik, door het op voorhand aanpassen van het verbruik aan veranderende omstandigheden.

Alle data overzichtelijk in één dashboard
Al jouw data, trends én voorspellend onderhoud overzichtelijk in één dashboard. Dus geen verrassingen. Via specifieke ‘event triggers’ kan de verzameling worden gestart, kunnen additionele datapunten worden verzameld of kan de frequentie van het inlezen van de data worden aangepast. Hiermee kun je bijvoorbeeld bij een storing van een apparaat bepaalde datapunten uitlezen die meer informatie geven over de oorzaak ervan.

Voorspellend kunnen mogelijkheden worden aangezet of juist geblokkeerd. Wat als over twee uur de zon begint te schijnen? Kun je dan niet beter nog even wachten met verwarmen? Of andersom: de zon schijnt nog, dus misschien wil je juist wél nog even verwarmen. Of je autopark opladen. Met andere woorden: doe alles op het juiste moment. Ommnia Systems heeft de tools om steeds dichter bij dát moment te komen waarop een bepaalde ingreep het meeste rendement heeft.