Altijd het beste advies
Datagedreven voorspellingen
Super slim energie besparen

Daag ons uit tijdens de Energie Vakbeurs

Na het succes van vorig jaar staan wij wederom op de Vakbeurs Energie, hét grootste en meest complete zakelijke netwerkevenement in het kader van duurzame opwekking. Kom langs met je eigen energievraagstuk en zie in real life hoe de energiemanager van Ommnia dit op kan lossen. Vaak is er namelijk veel meer mogelijk dan dat je denkt.

Vakbeurs Energie

Nederland staat voor uitdagingen en is volop in transitie. Iedereen wil oplossingen! Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. Vernieuwers plukken daar de vruchten van met innovatieve concepten.

Binnen 10 jaar moet de Nederlandse CO2-reductie met 49% gedaald zijn ten opzichte van 1990. In 2050 moet ons land nagenoeg klimaatneutraal zijn. Harde doelstellingen en kostbare ingrepen. Die echter vooral ook veel kansen met zich meebrengen.

Al 18 jaar hét platform

Vakbeurs Energie is al 18 jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. In 3 dagen delen vrijwel alle koplopers in besparing, opwekking en opslag hun kennis met duizenden beslissers.

De beurs is een niet te onderschatten schakel in de energietransitie, als bindend element en ter bevordering van kennisdeling en business. Gelijktijdig – onder de vlag van de Nationale Energie Week – met de vakbeurzen PREFAB, Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Hoe ziet de energietransitie in jouw pand eruit?

Tijdens de Vakbeurs Energie staan onze deskundige professionals klaar om je te ondersteunen. Ze nemen de tijd om je vraagstukken grondig te bekijken en samen met jou naar de beste oplossingen te zoeken. Met hun uitgebreide kennis en ervaring bieden ze waardevolle inzichten en praktische adviezen die je verder helpen. Daarnaast presenteren ze een demo-site waar je het energiemanagementsysteem in actie kunt zien, zodat je een helder beeld krijgt van de mogelijkheden. Maak gebruik van deze kans om met experts te sparren en je energievraagstukken effectief aan te pakken

Complexe energievraagstukken oplossen

Heb je te maken met een complexe situatie? Geen probleem, wij staan klaar om je te helpen. Elk gebouw is uniek en vereist maatwerk. We bieden daarom geen one-size-fits-all oplossingen, maar modulaire toevoegingen die passen bij jouw specifieke uitdagingen en behoeften. Samen zoeken we naar de beste manier om aan jouw wensen te voldoen en eventuele obstakels te overwinnen.

Praktische informatie Vakbeurs Energie

Wanneer: 15, 16 en 17  oktober 2024

Tijden: 10.00-17.00

Adres:  Diezekade 1, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch (Brabanthallen)

Waar kun je ons vinden: Hal 7, stand nummer C150